Regulament petrecere

Rezervarea petrecerii devine ferma in urma achitarii unui avans de minim 20% din costul estimat al petrecerii.

Exclusivitatea locului de joaca in cadrul petrecerilor private este oferita in mod gratuit pentru un numar de minim 12 copii, iar sub acest numar minim exclusivitatea este oferita incepand cu 45 ron de copil.

Se respecta ora inceperii petrecerii si terminarea ei,

Accesul in sala nu se face mai repede de 10 minute inaintea inceperii petrecerii si nici mai tarziu de 10 minute dupa terminarea petrecerii, in caz contrar se plateste suplimentar.

Durata Petrecerii - petrecerea dureaza maxim 3 ore! Este foarte importanta respectarea orelor de intrare si iesire pentru a evita decalajele nedorite ale programului Daca programul locului de joaca o permite, timpul alocat petrecerii poate fi suplimentat; Happy Vivenda percepe o taxa suplimentara de 100ron pentru fiecare jumatate de ora peste programul agreat.

Anularea Evenimentului. In cazul anularii evenimentului, este necesar sa anuntati Happy Vivenda cu cel putin 10 zile calendaristice inainte de data rezervata; anularea intr-un termen mai mic de 10 zile atrage dupa sine pierderea avansului (100%).

Accesul cu alimente si bauturi in incinta locului de joaca la petreceri nu este permis; singura exceptie poate fi legata de tort, situatie in care acesta trebuie insotit obligatoriu de un certificat de calitate/conformitate emis de producator.

Informatii necesare. Detaliile privind componenta meniului, numarul exact de copii si numarul aproximativ de adulti se transmit obligatoriu cu cel putin 3 zile inainte de data rezervata pentru eveniment pe adresa de email happyvivenda@gmail.com.

In cazul in care sunt mai putine persoane participante la petrecere decat ati confirmat, se va plati pentru numarul de persoane confirmat.

In cazul in care sunt mai multi copii participanti la petrecere decat cei confirmati, se va plati pentru numarul de copii prezenti la petrecere.

In cazul in care nu se opteaza pentru comanda de meniu pentru copii mai mici (varsta nu le permite), se percepe o taxa de 50 ron/copil pentru inchirierea spatiului de joaca.

Pentru un numar mai mare de 15 adulti, se percepe o taxa suplimentara de 10 ron/adult.

Serviciile suplimentare se transmit cu cel putin 7 zile inainte de eveniment (animatori, magicieni, jumbo, foto, pinata etc).

Servicii externe locului de joaca. Daca, in cadrul serviciilor optionale (animatori, magicieni, foto, etc) se opteaza pentru servicii externe locului de joaca, altele decat cele disponibile in oferta, Happy Vivenda isi  rezerva dreptul de a refuza din motive obiective sau de a percepe o taxa suplimentara de 100 RON/serviciu extern.

Pretul final al petrecerii este calculat in functie de numarul de copii prezenti  si beneficiari ai serviciilor locului de joaca si nu poate fi mai mic decat numarul de copii confirmati. Numarul de copii confirmati anterior evenimentului este folosit strict pentru comanda serviciilor necesare, inclusiv meniul.

Consumul de bauturi alcoolice este interzis in incinta locului de joaca.

Raspundere. Parintii sunt direct raspunzatori de toti copii pe care ii invita la evenimentele organizate, inclusiv in ceea ce priveste servirea mesei. In cazul in care se produc daune materiale din neglijenta sau utilizarea necorespunzatoare a echipamentelor/jocurilor/jucariilor, acestea vor fi acoperite de catre parintii sarbatoritului(ei).

Confirmare. Semnarea fisei de comanda reprezinta acceptul regulamentului de petrecere si al regulamentului Happy Vivenda.

Happy Vivenda isi rezerva dreptul de a modifica preturile fara o notificare prealabila, cu exceptia comenzilor in derulare.


Conducerea Happy Vivenda

Adresa

Baia de Aramă 1, Bloc C, Tronson 1
022204 București

CONTACT

Telefon: 021 250 23 87

Mobil: 0757 03 96 02

0728 14 14 74

PROGRAM

Luni - Vineri: 16:00 - 21:00

Sâmbătă - Duminică: 11:00 - 21:00

ne găsiți și pe